Redaktionen

Didier Larsen
Medstifter og multimedieredaktør
Jeg er projektleder for NyTænk og står for video samt det digitale og visuelle indhold. Til dagligt er jeg selvstændig videojournalist og har lavet flere dokumentarer om bæredygtig udvikling og migration.
Mie Olsen
Medstifter og indholdsredaktør
Jeg står for artiklerne og det faglige indhold. Til dagligt er jeg selvstændig skrivende journalist med speciale i at formidle kompleks viden – både indenfor og udenfor Danmarks grænser.
Kristian Erik Høpfner Frandsen
Videnskabelig konsulent
Jeg hjælper NyTænk med baggrundsviden – særligt på biogasområdet – samt ekspertkilder. Til dagligt forsker og underviser jeg i biokemi og bioteknologiske løsninger ved Københavns Universitet.
Misam Anad
Webmaster
Jeg står for udvikling af NyTænks hjemmesideløsning. Til dagligt er jeg selvstændig konsulent, med speciale inden for digital markedsføring, webdesign og udvikling.
Simon Langvad Græsbøll Iversen
Sekretariatsleder, DIB
Jeg arbejder i udviklingsorganisationen DIB (Dansk International Bosætningsservice). DIB har fundraiset midler til at kunne realisere NyTænk, og så har vi faciliteret kontakt med udenlandske kilder. Til daglig står jeg for driften og projektledelse i DIB.
Scroll to Top