Bæredygtighed i praksis

Redaktionen

Journalister

Didier Larsen
Didier Larsen
Medstifter & multimedieredaktør
Jeg er projektleder for NyTænk og står for video samt det digitale og visuelle indhold. Til dagligt er jeg selvstændig videojournalist og har lavet flere dokumentarer om bæredygtig udvikling og migration.
+45 93 84 81 07
Mie Olsen
Mie Olsen
Medstifter & Indholdsredaktør
Jeg står for artiklerne og det faglige indhold. Til dagligt er jeg selvstændig skrivende journalist med speciale i at formidle kompleks viden – både indenfor og udenfor Danmarks grænser.

Holdet

Kristian Erik Høpfner Frandsen
Kristian Erik Høpfner Frandsen
Videnskabelig konsulent
Jeg hjælper NyTænk med baggrundsviden – særligt på biogasområdet – samt ekspertkilder. Til dagligt forsker og underviser jeg i biokemi og bioteknologiske løsninger ved Københavns Universitet.
+45 35 32 02 64
Misam Anad
Misam Anad
Webdesigner
Jeg står for udviklingen af NyTænks hjemmeside. Til dagligt arbejder jeg som selvstændig web konsulent, hvor jeg hjælper mine kunder med A-Å inden for det grafiske og digitale univers.
Simon Langvad Græsbøll Iversen
Simon Langvad Græsbøll Iversen
Sekretariatsleder, DIB
Jeg arbejder i udviklingsorganisationen DIB (Dansk International Bosætningsservice). DIB har fundraiset midler til at kunne realisere NyTænk, og så har vi faciliteret kontakt med udenlandske kilder. Til daglig står jeg for driften og projektledelse i DIB.